Proiect de lege - perioada in care amenzile de circulatie vor putea fi platite la jumatate din valoare ar putea fi marita la 15 zile lucratoare

Sectiuni Relevante

Proiect de lege - perioada in care amenzile de circulatie vor putea fi platite la jumatate din valoare ar putea fi marita la 15 zile lucratoare

Dupa cum stiti, o amenda de circulatie poate fi achitata la jumatate din valoarea sa in maximum 48 de ore. Dar acest lucru s-ar putea schimba in perioada urmatoare.

In cadrul unui proiect de lege se vorbeste despre cresterea acestei perioade de la 48 de ore la 15 zile lucratoare. Conform autorilor proiectului, astfel vor creste incasarile la bugetele locale.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. “Contravenientul poate achita, pe loc sau în termen de cel mult 15 zile lucrătoare de la data încheierii procesului-verbal ori, după caz, de la data comunicării acestuia, jumătate din minimul amenzii prevăzute în actul normativ, agentul constatator făcând mențiune despre această posibilitate în procesul-verbal. În actul normativ de stabilire a contravențiilor această posibilitate trebuie menționată în mod expres. Termenul care se sfârșește într-o zi de sărbătoare legală sau când serviciul este suspendat se va prelungi până la sfârșitul primei zile de lucru următoare”, scrie in proiectul de lege.

| de | Sursa: Profit

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?