Prototipul BMW Seria 8 Coupe a fost testat pe circuit

Prototipul BMW Seria 8 Coupe a fost testat pe circuit

Prin prezentarea BMW Seria 8 Concept, BMW a oferit indicii despre noul model sport din segmentul de lux pe care compania Îl pregăteşte. BMW Seria 8 Coupé îşi demonstrează şi calităţile dinamice. Un prototip apropiat de modelul de serie a trecut prin teste intensive pe circuitul rapid din Aprilia (Italia).

Testele au contribuit în special la optimizarea dinamicii automobilului pe suprafeţe cu coeficient de frecare ridicat şi marchează încă o etapă decisivă spre lansarea noului BMW Seria 8 Coupé ce va avea loc în 2018.

Testele sunt realizate cu un prototip puternic camuflat, care totuşi oferă un indiciu puternic cu privire la proporţiile sportive ale noului BMW Seria 8 Coupé. Ca şi în cazul BMW Seria 8 Concept, liniile dinamice întinse, silueta plată şi partea frontală şi cea spate puternice evocă o imagine deosebit de dinamică.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Testele în cele mai severe condiţii arată că suntem pe drumul cel bun cu conceptul nostru pentru noul BMW Seria 8 Coupé. Valorile de dinamică deja realizate sunt absolut impresionante. Clienţii şi fanii noştri se pot aştepta la un automobil sport autentic", declară Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru dezvoltare şi cercetare, care supervizează programul de teste din Italia.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?