PSA vrea sa cumpere Opel!

PSA vrea sa cumpere Opel!

Grupul PSA Peugeot-Citroen a demarat negocierile cu General Motors în vederea achiziționării brandului Opel. Informația a fost confirmată de unul dintre purtătorii de cuvânt ai grupului francez.

"PSA confirmă faptul că explorează o serie de inițiative strategice împreună cu General Motors cu scopul de a crește profitabilitatea și eficiența operațională. Planurile includ și o posibilă achiziție a brandului Opel", a declarat Bertrand Blaise pentru Automotive News.

Anunțul oficial ar urma să fie făcut în câteva zile, iar achiziționarea Opel va da naștere unui grup care va deține puțin peste 16 procente din piața europeană. Astfel, PSA ar urma să devină al doilea cel mai mare grup din Europa, după Volkswagen. În aceste condiții, Renault cade pe locul al treilea.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. După cum probabil știți, PSA și Opel nu se află la prima întâlnire. Francezii au colaborat în trecut la dezvoltarea unor modele pe o platformă comună.

| de | Sursa: Reunters

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?