Rabla Plus vine cu bonus de 10.000 de euro

Sectiuni Relevante

Rabla Plus vine cu bonus de 10.000 de euro

Programul Rabla Plus va fi initiat si in 2017. Daca in 2016, Guvernul a pus la dispozitie 4.500 de euro pentru cei care voiau sa-si cumpere o masina electrica, in 2017 lucrurile se schimba radical.

Conform declaratiilor facute de ministrul Mediului, cei care vor accesa programul Rabla Plus vor primi din partea oficialilor 10.000 de euro. De asemenea, bugetul alocat pentru Rabla Plus in 2017 va fi de 10 milioane de euro, echivalentul a 1.000 de astfel de "tichete".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Din păcate, anul trecut s-au vândut doar 40 şi ceva de maşini. Anul acesta vom avea o sumă care să echivaleze cu o mie de maşini care să se vândă la nivel naţional, iar prima pentru fiecare cetăţean care va dori să acceseze această măsură se va dubla de la 5.000 de euro la 10.000 de euro. În felul acesta cred că putem să facem un program mult mai atractiv", a declarat Daniel Constantin, ministrul Mediului.

| de | Sursa: News

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?