Raliul Dakar 2014 - Etapa 2/13

Sectiuni Relevante

Raliul Dakar 2014 - Etapa 2/13

Dupa cea de-a doua proba speciala a Raliului Dakar 2013 avem parte de un nou lider. Vorbim despre Stephane Peterhansel, castigatorul acestei competitii de 11 ori. Etapa cu numarul doi s-a desfasurat intre localitatile argentiniene San Luis si San Rafael.

Pe locul doi al acestei etape s-a clasat Carlos Sainz, reusit totodata sa ocupe si pozitia a doua a clasamentului general. Pe urmatoarele locuri ii regasim pe pilotii X-Raid, Nasser Al-Attiyah, Nani Roma si Orlando Terranova.

Primul dintre acestia a avut ceva emotii pana la finis, intrucat a spart de trei ori si a ajuns la final fara niciun pneu de rezerva.

Carlos Sousa, castigatorul primei etape nu a ajuns la finalul probei cu numarul doi, intrucat motorul masinii Great Wall Hover H8 s-a supraincalzit.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Echipa Renault Duster Team a reusit rezultate mai slabe comparativ cu prima etapa. Astfel, Emilliano Spataro a incheiat ziua pe locul 34 si a coborat in clasa mentul general pe 28, in timp ce Jose Garcia s-a clasat al 95-lea, coborand pana pe 85 la general.

| de | Sursa: AMK

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?