Raliul Dakar 2014 - Etapa 3/13

Sectiuni Relevante

Raliul Dakar 2014 - Etapa 3/13

Cea de-a treia proba a Raliului Dakar 2014 s-a desfasurat tot in Argentina, intre localitatile San Rafael si San Juan. Traseul a fost scurtat din cauza ploilor puternice, iar trei dintre cei mai valorosi piloti au intampinat probleme mari.

Stephane Peterhansel, francezul care ieri devenise lider a pierdut aproape 30 de minute din cauza ca a suferit nici mai mult, nici mai putin de sase pene de cauciuc. Nici Carlos Sainz nu s-a lasat mai prejos, spaniolul pierzand 15 minute.

Din tot acest amalgam de probleme, Nani Roma, pilotul X-Raid Mini a fost cel care a iesit invingator, reusind sa obtina cel mai bun timp al zilei si, totodata, sa urce pe prima pozitie a clasamentului general. Pe locul doi la general se afla Terranova, iar pe trei Al-Attyah. Locurile patru si cinci sunt ocupate de Sainz, respectiv Peterhansel.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Echipa Renault Duster Team a reusit un loc 33 prin Emiliano Spataro si un loc 56 cu ajutorul lui Jose Garcia. Ambii piloti au reusit sa urce in clasamentul general.

| de | Sursa: AMK

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?