Raliul Dakar 2014 - Etapa 4/13

Sectiuni Relevante

Raliul Dakar 2014 - Etapa 4/13

Lucrurile se succed cu mare viteza in editia de anul acesta a Raliului Dakar. Dupa patru zile de competitie am vazut patru lideri. Astazi a venit randul spaniolului Carlos Sainz sa preia stafeta. Ramane de vazut daca acesta va putea sa o duca pana la finalul evenimentului.

Etapa cu numarul patru s-a desfasurat pe o distanta de 657 de kilometri intre localitatile San Juan si Chilecito. In spatele lui Sainz au venit cinci piloti ai echipei X-Raid Mini. Pe pozitia a doua a etapei s-a clasat Stephane Peterhansel, urmat de Nasser Al-Attiyah, Federico Villagra, Nani Roma si Orlando Terranova.

Pe pozitia a doua a clasamentului general se afla liderul de ieri, Roma la doua minute in spatele lui Sainz. Castigatorul anului trecut, Peterhansel ramane pe pozitia a cince, fiind cu 18 minute mai lent decat Sainz.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Emiliano Spataro, pilotul echipei Renault Duster Team a venit pe locul 25 si a urcat la general pana pe pozitia 21. Jose Garcia, coechipierul acestuia a terminat pe 41 si a urcat si el pe locul 56 la general.

| de | Sursa: AMK

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?