Raliul Dakar 2014 - Etapa 6/13

Sectiuni Relevante

Raliul Dakar 2014 - Etapa 6/13

Etapa cu numarul sase a editiei de anul acesta a Raliului Dakar a fost una plina de incidente. Traseul a masurat aproximativ 700 de kilometri si s-a desfasurat intre localitatile argentiniene Tucuman si Salta.

Castigatorul etapei a fost Stepahne Peterhansel, care urca astfel la general pe pozitia a treia. Pe primul loc ramane Nani Roma, care a sosit pe sase in proba cu acelasi numar. Pe locul doi al clasamentului general a ramas Orlando Terranova, insa acesta are un avans de doar 2 minute in fata lui Peterhansel.

Carlos Sainz si Nasser Al-Attiyah, doi dintre pretendentii la locul intai au fost penalizati cu cate o ora pentru ratarea unuia dintre punctele de control. Astfel, Sainz pica pe cinci la general, urmat de pilotul X-Raid Mini.

Echipa Renault Duster Team incepe sa mearga si mai bine. Emiliano Spataro a terminat proba speciala pe locul 19 si a urcat pe aceeasi pozitie a clasamentului general, in timp ce coechipierul Jose Garcia a incheiat proba pe 25 si a urcat pe 36 la general.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din pacate, organizatorii Raliului Dakar au anuntat ca motociclistul Eric Palante, a decedat, acesta fiind gasit mort vineri dimineata la kilometrul 143 al probei speciale desfasurate joi.

| de | Sursa: AMK

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?