Range Rover Evoque Convertible - Poze si detalii oficiale

Range Rover Evoque Convertible - Poze si detalii oficiale

Land Rover a prezentat cu mare fast noul Range Rover Evoque Convertible. Acesta este primul SUV compact premium decapotabil din lume si va fi vandut intr-o editie limitata in peste 170 de piete.

Noul Range Rover Evoque Convertible are o configuratie de 2+2 si va putea fi comandat in versiunile de echipare SE Dynamic si HSE Dynamic.

Plafonul cu pliere in forma de Z poate fi coborat, in mod electric, in 18 secunde. Urcarea acestuia dureaza 21 de secunde, iar ambele operatiuni pot fi realizate si in mers, pana la viteze de maxim 48 km/h. Pentru un plus de siguranta, britanicii au optat pentru instalarea unor roll-bar-uri capabile sa se declanseze in doar 90 de milisecunde in caz de rasutranare.

La interior, Range Rover Evoque Convertible vine cu aceleasi elemente pe care le poti regasi si in cadrul clasicului Evoque.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In dreptul motorizarii, amintim de unitatea pe benzina Si4 si de propulsoarele din familia Ingenium. Motorul Si4 ofera 240 de cai putere si il propulseaza pe Range Rover Evoque Convertible de la 0 la 100 km/h in doar 7.8 secunde. Indiferent de motorizare, acestea sunt disponibile doar cu transmisia automata cu 9 rapoarte.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?