Range Rover Evoque in 5 usi

Range Rover Evoque in 5 usi

Primele poze clare cu noua versiune in 5 usi Range Rover Evoque au aparut online, si se pare ca debutul public al noii versiuni va avea loc la Salonul Auto de la Paris 2010 .

Diverse alte surse mentioneaza ca Range Rover Evoque in 5 usi va fi prezentat in noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles, dar vom afla cu siguranta peste cateva zile.

Vanzarile noului Range Rover Evoque in 5 usi se asteapta sa inceapa in 2012, iar din punct de vedere al propulsiei, acesta va fi echipat cu aceleasi motoare ca si versiunea in 3 usi, si anume doua motoare diesel de 2.2 litri ce dezvolta 148 si respectiv 187 cai putere plus un motor pe benzina de 2.0 litri Ford Ecoboost ce produce 237 cai putere.

De asemenea, Range Rover in 5 usi dispune de un acoperis panoramic din sticla plus un ecran TFT dual view si un sistem audio de 1,200 W cu 17 difuzoare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vom prezenta mai multe detalii cu noul Range ROver Evoque in 5 usi o data cu debutul acestuia.

| de | Sursa: 0-100

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?