Range Rover Evoque Poze si Detalii

Range Rover Evoque Poze si Detalii

Fabricantul auto britanic a dezvaluit versiunea de productie Range Rover Evoque 2012 ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris 2010.

Avand un design exterior putin agresiv, noul Range Rover Evoque 2012 este un corss-coupe luxos ce va fi oferit clientilor atat in configuratie four-wheel drive cat si front-wheel drive si care promite valori ale emisiilor de CO2 de sub 130 g/km.

Din punct de vedere al optiunilor de motorizare, Range ROver Evoque 2012 poate fi echipat cu unul din cele doua motoare turbodiesel de 2.2 litri ce dezvolta 150 cai putere si respectiv 190 cai putere sau cu motorul pe benzia de 2.0 litri Si4 turboaliemntat cu infectie directa de carburant si tehnologie VVT (variable valve timing) care produce 240 cai putere.

Noul Range Rover Evoque Si4 are nevoie de doar 7.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

La interior, noul Range Rover Evoque se bucura de tapiterie din piele premium, acoperis panoramic din sticla, un touch-screen dual-view folosit ca sistem de control la vehiculului, conectivitate Bluetooth plus un sistem audio premium Meridian de 825 w cu 17 difuzoare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Range ROver Evoque porneste de la 30,000 GBP.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?