Range Rover Evoque - Pret

Range Rover Evoque - Pret

Land Rover a anuntat pretul noului Range Rover Evoque ce va fi disponibil in trei variante de echipare, Pure, Prestige si Dynamic, si cu doua optiuni de sistem de tractiune, 2WD si 4WD.

Pretul noului Range Rover Evoque porneste de la 27,955 GBP pentru versiunea eD4 in 5 usi cu tractiune 2WD si cutie de viteze manuala in 6 trepte, si ajunge la 44,320 GBP pentru versiunea de top Si4 Dynamic coupe echipata cu pachetul LUX Pack si transmisie automata in 6 trepte.

Din punct de vedere al optiunilor de motorizare, clientii vor putea alege un motor turbo-diesel de 2.2 litri ce produce fie 150, fie 190 cai putere sau un motor pe benzina de 2.0 litri turboalimentat cu injectie directa ce dezvolta 240 cai putere. Motorul diesel de 150 cai putere are valoarea emisiilor de CO2 de 130 grame per km, in timp ce motorul pe benzina cu 240 cai putere ii permite noului Range Rover Evoque sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 7.1 secunde.

Lista de dotari standard a noului model Range Rover Evoque include, in functie de nivelul de echipare, 12 culori pentru exterior, trei culori contrastante pentru acoperis, 7 seturi diferite de jante si un acoperis panoramic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru inca 1,190 GBP, Range Rover Evoque poate primi si pachetul TECH Pack sau LUX Pack pentru suma aditionala de 4,325 GBP.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?