Range Rover Evoque tunat de Arden

Range Rover Evoque tunat de Arden

Tunerul german Arden este unul din primii tuneri ce au creat un program de individualizare pentru noul model Range Rover Evoque.

Fiind denumit AR8 City Roader, pachetul Arden Range Rover Evoque ofera, pe langa modificarile estetice ale exteriorului, un plus de putere pentru motorul de sub capota noului SUV in doua usi.

Incepand cu exteriorul, cei de la Arden au restilizat barele de protectie si au adaugat noi sorturi laterale iluminate, un difuzor usor restilizat si un set de jante masive Dakar II din aliaj usor. Nivelul de customizare al interiorului depinde de perferintele clientului care are la dispozitie o gama variata de culori si materiale.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din punct de vedere al performantelor, motorul de 2.0 litri de sub capota noului Arden Range Rover Evoque a primit un plus de 30 cai putere, aceea ce se traduce printr-un total de 270 cai putere. Plusul de putere se datoreaza noului sistem de evacuare sport cu catalizatoare de mare performanta.

| de | Sursa: Arden

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?