Range Rover Sport 2012

Range Rover Sport 2012

Land Rover a facut publice o serie de informatii cu privire la noul Range Rover Sport 2012, un model ce propune o lista bogata de imbunatatiri mecanice si o serie de noi tehnologii.

Principala modificare este reprezentata de motorul diesel de 3.0 litri SDV6 multumita caruia Range Rover Sport 2012 dispune de 256 cai putere (crestere de 10 cai putere) ce sunt trimisi catre roti prin intermediul unei transmisii automate ZF in 8 trepte cu schimbator de viteze cu clapete. Multumita acestrui tren de rulare, valoarea emisiilor de CO2 a scazut de la 243 g/km la 230 g/km, iar consumul de carburant a scauzt si el de la 9.2 litri la 100 km la 8.8 litri la 100 km.

Cat despre modelul de top, Range Rover Sport 2012 se foloseste de acelasi motor pe benzina supraalimentat LR-V8 de 5.0 litri ce produce 510 cai putere si un cuplu de 625 Nm si care ii permite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 5.9 secunde.

Lista de imbunatatiri primite de noul Range Rover Sport include un ecran touch screen dual view, un sistem audio de 825W, tehnologie wireless pentru sistemul Rear Seat Entertainment si o usa spate ultrausoara dintr-o bucata.

De asemenea, fabricantul auto britanic a mentionat ca noua gama de modele Range Rover Sport va fi disponibila in trei noi culori pentru exterior si cu o serie de imbunatatiri la interior.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Range Rover Sport 2012 in Marea Britanie porneste de la 48,795 GBP, iar comercializarea acestuia este programata sa inceapa in luna Octombrie.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?