Range Rover Sport a poposit in Romania

Range Rover Sport a poposit in Romania

Pe 26 martie, la New York, Land Rover ne facea cunostinta cu noua generatie a lui Range Rover Sport. Astazi, Premium Auto, importatorul Oficial Jaguar-Land Rover in Romania a prezentat noul SUV in fata presei si a potentialilor clienti.

Asa cum deja sitit, versiunea Sport a lui Range Rover a fost conceput in acelasi timp cu versiunea de baza si promite o manevrabilitate mai buna concomitent cu performante sporite, atat pe sosea cat si in off-road. La nivel estetic, acesta vine cu un look destul de agresiv, in timp ce la interior, luxul este definitia de baza.

Spre deosebire de vechea generatie, noul Range Rover Sport este mai usor cu 420 de kilograme, lucru ce imbunatateste vizibil performantele SUV-ului britanic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In Romania, vanzarile lui Range Rover Sport vor debuta in luna septembrie, iar clientii vor putea alege dintre patru motorizari, doua pe benzina si doua diesel. Pentru benzinari, Land Rover a pregatiti unitatea V8 de 5.0 litri si 510 CP si pe cea V6 de 3.0 litri si 340 de cai. Pentru iubitorii motoarelor diesel, noul Range Rover Sport va fi disponibil alaturi de unitatile TDV^ de 3.0 litri si 258 de cai sau impreuna cu motorul SDV6 de 3.0 litri si 292 CP.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?