Range Rover Sport pleaca de la 63.860 de Euro in Romania

Range Rover Sport pleaca de la 63.860 de Euro in Romania

Land Rover a publicat astazi preturile noului Range Rover Sport pe piata din Romania. Versiunea entry-level a britanicului este cea S 3.0 l S/C benzina si porneste de la 63.860 de Euro cu tot cu TVA.

Cel mai accesibil diesel din gama lui Range Rover Sport va fi cel TDV6 SE al carui pret porneste de la 74.400 de Euro cu TVA inclus. In prezent, cea mai "pretentioasa" versiune a lui Range Rover Sport este cea echipata cu unitatea V8 supraalimentata in nivelul de echipare A/B Dynamic. Aceasta are un pret de pornire de 106.020 de euro cu tot cu TVA.

In versiunea standard, Range Rover Sport dispune de o cutie automata cu opt rapoarte, suspensie pneumatica independenta, DSC, EBD, ETC si ABS. Sistemul audio oferit in echiparea de baza dispune de opt difuzoare si poate genera 380W, insa pentru nivelurile de echipare A/B si A/B Dynamic, engleii vin cu un sistem Meridian Surround Sound de 825W si 19 difuzoare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acesta din urma poate fi ales de pe lista de optionale cu 496 de euro. Cea mai puternica versiune nu va fi aceasta, intrucat, sistemul audio signature reference Meridian dezvolta 1.700W si vine cu 23 de difuzoare la un pret de 1.488 euro.

| de | Sursa: Land Rover via Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?