Range Rover Sport - vedeta britanicilor de la New York

Range Rover Sport - vedeta britanicilor de la New York

Land Rover a prezentat astazi in cadrul Salonului Auto de la New York, noul Range Rover Sport. Conform oficialilor britanici, modelul va ajunge in showroom-uri in luna septembrie a acestui an.

Noul Range Rover Sport este descris drept cel mai rapid, agil si sensibil model creat pana acum de britanici. La nivel estetic, se observa clar o influenta sosita din partea lui Evoque. Spre deosebire de vechiul model, noul Range Rover Sport masoara cu 62 de milimetri mai mult, in timp ce ampatamentul a crescut cu 178 de milimetri, dimensiuni suficiente pentru a gazdui 7 persoane in versiunea 5+2.

La inceput, noul model britanic va fi disponibil in compania a doua motorizari. Prima este clasicul 3.0 litri SDV6 diesel de 288 de cai, in timp ce a doua unitate este un V8 de 5.0 litri benzina, capabil sa produca 503 CP.

Pe parcurs, britanicii vor introduce motorul TDV6 de 254 de cai, cel de 4.4 litri SDV8 si 334 CP si nu in ultimul rand o unitate de 2.0 litri turbo. Resursele unitatilor vor fi puse pe sosea prin intermediul celui mai nou sistem de tractiune integrala, dar si cu ajutorul cutiei de viteze automate cu opt rapoarte semnata ZF.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In Marea Britanie, noul Range Rover va avea un pret de pornire de 59.995 de lire si face referire la versiunea echipata cu unitatea SDV6.

| de | Sursa: Land Rover

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?