Record pentru Renault Zoe. Un pilot german a parcurs peste 26.000 de kilometri in Romania

Record pentru Renault Zoe. Un pilot german a parcurs peste 26.000 de kilometri in Romania

Un pilot german a parcurs 26.845 km în Romania, o călătorie-record ce poate fi înscrisă în Cartea Recordurilor drept cel mai lung traseu parcurs cu un vehicul electric într-o singură țară.

Lansat de Restart Energy din Timișoara, proiectul şi-a propus să stabilească un nou record mondial, pentru cel mai lung traseu parcurs cu un vehicul electric într-o singură țară, dar şi să contribuie la conștientizarea responsabilității pe care ar trebui să ne-o asumăm cu toții pentru a avea un mediu mai curat.

Recordul vizat – de 24.000 km a fost atins încă din luna martie, dar Christian a ales să parcurgă în plus aproape 3.000 km, pentru a vedea toate localitățile pe care își propusese sa le viziteze în Romania.

Traseul a inclus 4.739 de orașe şi comune – din Ardeal până în Moldova, Delta Dunării, zone pitorești din centrul țării, orașe reședință de județ, dar şi sate uitate de lume.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mașina a parcurs în medie 241 km pe zi. Încărcarea vehiculului 100% electric s-a făcut în cele 150 de stații disponibile pe traseul său, aflate în diverse locații – de la pensiuni şi hoteluri, la cele disponibile în parcările publice din orașele mari, în centre comerciale sau benzinării.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?