Renault a lansat motorul de 1.3 litri TCe

Renault a lansat motorul de 1.3 litri TCe

Renault lansează un nou motor pe benzină de 1,3 TCe care va fi disponibil pe modelul Captur. Motorizarea este de generație nouă şi este dezvoltată în comun de Alianță și partenerul său Daimler.

Această nouă versiune îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate ale ambilor parteneri și propune o putere mai mare decât motorul anterior TCe, un cuplu mai mare (în special la viteze reduse), o reducere a emisiilor de CO2 și a consumului.

Motorul va fi oferit pe Scenic (model care nu este comercializat si in Romania), dar si pe Captur, asa cum am mentionat anterior. Pe SUV-ul de segment B, motorul de 1.3 litri va fi oferit in doua versiuni de putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Francezii vin cu o varianta de 130 de cai putere cuplata la o cutie manuala cu sase trepte. Cea de-a doua varianta ofera 150 de cai putere si poate fi comandata fie cu o cutie manuala cu sase trepte, fie cu una automata si dublu-ambreiaj.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?