Renault a prezentat noul generatie a modelului electric Zoe

Renault a prezentat noul generatie a modelului electric Zoe

Renault a prezentat noua generație Zoe. Așa cum era de așteptat, modelul electric a primit o serie de elemente de caroserie modificate. Farurile sunt noi, iar stopurile au o semnătură luminoasă specială.

Instrumentarul de bord ușor învechit a fost înlocuit cu un ecran de 9.3 inchi care va fi oferit chiar și pe varianta de bază a noului Zoe. Sistemul de infotainment are acum un ecran poziționat pe verticală cu o diagonală de 10 inchi.

Noul Zoe va fi oferit fie cu actualul motor de 109, fie cu unul nou de 136 de cai putere. De la 0 la 100 km/h, modelul electric va accelera în mai puțin de 10 secunde, iar viteza maximă anunțată va fi de 140 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Apare în portofoliul tehnologic și o funcție specială pentru recuperarea energiei. Bateria a crescut la 52 kWh, iar autonomia conform WLTP este de 390 de kilometri. Una dintre cele mai importante noutăți o consituie introducerea încărcării la curent continuu la stații de până la 50 kW.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?