Renault a prezentat noul Megane RS Trophy

Renault a prezentat noul Megane RS Trophy

Mulți iubitori de mașini sport pot aștepta performanțe sporite și un design mai sportiv, deoarece noul Renault Megane RS Trophy completează linia Renault Sport prin extinderea familiei versiunilor Trophy dezvoltate de la prima generație a lui Megane RS.

New Megane RS Trophy vine cu o versiune nouă a motorului turbo de 1.8 litri, oferind o putere sporită de 300 CP și un cuplu de 420 Nm, în mare parte datorită utilizării tehnologiilor de pionierat, în special pentru turbocompresor și sistemul de evacuare. Acest motor poate fi combinat cu o cutie de viteze manuală sau EDC, cu dublu ambreiaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dispunând de cele mai recente inovații Renault Sport în materie de șasiu și suspensie, incluzând si sistemul de direcție cu patru roți viratoare 4CONTROL și noul sistem cu patru amortizoare hidraulice care reduc șocurile, Noul Megane RS Trophy vine de asemenea in standard cu șasiul Cup, care are o suspensie rigidă și un diferențial mecanic limitat Torsen. Aceasta versiune este îmbunătățită si cu ajutorul discurilor de frână bi-material, jantele de 19” și anvelopele Bridgestone foarte performante, care pot fi asociate cu roti noi, mai ușoare si exclusive. Și pentru cea mai buna experiență la interior, Noul Megane RS Trophy poate fi echipat cu o nouă generație de scaune față Recaro, cu tapițerie Alcantara.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?