Renault a prezentat noul Megane RS

Renault a prezentat noul Megane RS

Renault prezintă a treia generaţie MEGANE R.S., dotată cu un nou motor turbo, mai puternic, cu injecţie directă. Propulsorul de 1.8 litri cu 4 cilindri (1798 cc) dezvoltă 280 CP (205 kW) la 6000 rpm şi un cuplu de 390 Nm, unul dintre cele mai mari din această categorie. O premieră în segment, sistemul 4CONTROL cu patru roţi directoare este standard pe versiunile Sport şi CUP şi asigură o agilitate excepţională în virajele strânse şi o stabilitate impresionantă în curbele de mare viteză.

“Performanţa este primul motiv pentru care un client cumpără un MEGANE R.S. Noul model împinge tehnologiile şi design-ul la maxim pentru a oferi o experienţă excepţională. Obiectivul nostru este ca Noul MEGANE R.S., cu şasiul său asociat cu 4CONTROL, să rămână referinţă pe piaţă de hothatch de segment C.” a declarat Patrice Ratti, General Manager, Renault Sport Cars.

Șasiul Sport propune un nivel de confort care nu a fost propus niciodată în acest segment. Combinat cu o nouă suspensie față independentă, acesta câștigă în precizie, în timp ce noul diferenţial Torsen Limited-Slip îmbunătăţeşte motricitatea și viteza de trecere prin viraje a şasiului CUP.

Pentru prima dată, noul MEGANE R.S. propune două variante de transmisie: manuală cu 6 trepte și automată EDC, cu dublu ambreiaj, 6 trepte și padele pe volan. Entuziaștii vor aprecia funcția RS Monitor, tehnologia de telemetrie încorporată, îmbogățită acum cu o nouă ergonomie. Noua versiune "Expert" permite conectarea unei camere, înregistrarea secvențelor de conducere, apoi analizarea și distribuirea acestora direct pe rețele sociale.

Versiunea R.S. extinde avansul tehnologic al gamei Megane pentru o experienţă de conducere personalizată şi integrează sistemul MULTI-SENSE, acum cu cinci variante de setare: Confort, Normal, Sport, Race sau Perso. Acesta propune, de asemenea, sisteme de asistenţă la conducere (ADAS), gestionate din tableta R-LINK 2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Renault Sport va oferi o versiune Trophy şi un motor de 300 CP la sfârşitul anului 2018.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?