Renault a publicat un teaser cu un model misterios capabil sa parcurga Nurburgringul in sub 8 minute

Renault a publicat un teaser cu un model misterios capabil sa parcurga Nurburgringul in sub 8 minute

Renault a anuntat in cursul zilei de azi ca va lansa pe 16 iunie un nou model sport. Pentru moment detalii cu privire la viitoarea sportiva franceza sunt tinute secret, insa oficialii din Hexagon ne anunta ca noul lor model va fi capabil sa parcurga circuitul de la Nurburgring in mai putin de 8 minute.

La o prima vedere, aceasta performanta nu pare una remarcabila raportandu-ne la recordurile stabilite de noile McLren P1 si Porsche 918 Spyder. Asa cum deja stiti, recordul pe Nurburgring pentru cel mai rapid model cu tractiune fata este detinut de Seat Leon Cupra 280 care a reusit sa parcurga Iadul Verde in 7 minute si 58,4 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In conditiile date, putem specula faptul ca viitorul model Renault va bate recordul lui Leon Cupra 280 si va deveni cel mai rapid model cu tractiune fata care a parcurs Nurburgringul. Din teaserul foto, vedem cum modelul francez ca sosi cu o evacuare Akrapovic, cu suspensii Ohlins si cu anvelope Michelin.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?