Renault a vandut 100.000 de electrice

Sectiuni Relevante

Renault a vandut 100.000 de electrice

La cinci ani după lansarea primului său vehicul electric, Renault, predă cheia vehiculului cu numărul 100.000. Acesta este un ZOE și a fost înmânat lui Åsmund Gillebo, un norvegian de 41 de ani. Pentru a profita cât mai mult de ZOE, acesta a primit, de asemenea, cinci ani de încărcare de la Fortim și 100.000 de minute de încărcare de la Gronn kontakt, doi furnizori locali de energie.

"Numărul clienților de vehicule electrice crește în fiecare an, iar Renault contribuie în mare măsură, prin inovațiile sale constante și implicarea sa în dezvoltarea infrastructurii. Satisfacția clienților noștri, cu o rată record de 98% pe ZOE, ne motivează să mergem mai departe", afirmă Eric Feunteun, Director al Diviziei de Vehicule Electrice Renault.

În prima jumătate a anului 2016, Renault a vândut mai mult de 15.000 de vehicule electrice (excluzând Twizy), o creștere de 32% fată de anul precedent. Acest succes confirmă statutul de lider pe piața europeană a mărcii Renault, în special pentru segmentul vehiculelor utilitare

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Renault propune cea mai complexă gamă de vehicule 100% electrice din piață, răspunzând astfel unor nevoi variate. Această gamă include modelul compact citadin – ZOE, utilitara Kangoo Z.E., cvadriciclul urban Twizy, dar si berlina RSM SM3 Z.E. (vehiculul electric cel mai vândut în Coreea).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?