Renault Captur a primit o noua generatie. Poze si detalii oficiale cu SUV-ul francez

Renault Captur a primit o noua generatie. Poze si detalii oficiale cu SUV-ul francez

Pionier pe segmentul SUV-urilor urbane, Captur s-a vândut în 1,2 milioane de unități de la lansarea sa în 2013. A devenit rapid un bestseller în segmentul său, atât în Franța, cât și în Europa.

Pentru a continua acest proces, Renault a decis că este momentul să lanseze o nouă generație a lui Captur. SUV-ul este mai lung cu 11 centimetri față de vechea versiunea și are un ampatament mai mare cu 2 centimetri comparativ cu modelul pe care în înlocuiește.

Cu ajutorul design-ului său mai atletic și caroseriei înălțate, noul Captur are un adevărat aspect de SUV. Acest lucru este accentuat prin componente specifice, cum ar fi scutul de protecție față și spate, mulajele de protecție prezente pe întreaga lungime a caroseriei inferioare și în zona arcurilor roților și barele de plafon din aluminiu. În total, 11 culori de caroseriei, 4 culori de plafon contrastante și 3 pachete de personalizare externă vor fi disponibile la momentul lansării, oferind un potențial unic în acest segment de 90 de combinații posibile.

Acum, cu tehnologia 100% LED disponibilă încă de la primul nivel de echipare, farurile noului model păstrează semnătura luminoasă in forma literei C prin care se disting modelele Renault. Foarte stilizate, ele sunt completate de segmente ornamentale cu efect 3D.

Revoluția interioară inițiată pe Noul Clio continuă cu Noul Captur. Acesta reține și dezvoltă un "Smart Cockpit", înclinat ușor spre conducător, cu o nouă consolă de bord. Oferind cele mai noi tehnologii și cele mai mari ecrane din categoria sa, noul SUV de segment B propune o ergonomie modernă pentru o experiență de conducere imersivă.

O componentă cheie a "Smart Cockpit-ului", ecranul multimedia de 9,3 inch (de două ori mai mare în comparatie cu versiunea de 7 inchi, măsurat în diagonală) este cel mai mare din segment. Ca în cazul lui Clio V, noul Captur se mândrește cu un ecran digital în zona panoului de bord. Acest ecran color măsoară între 7 și 10,2 inch și oferă o metodă foarte intuitivă de personalizare a experienței la condus. Versiunea de 10,2 inch include sistemul de navigație GPS afișat pe ecran. Cu cele două ecrane de 9,3 și 10,2 inch, noul Captur are unul dintre cele mai mari ecrane de afișare din categoria sa.

Noul Captur va fi oferit cu motorul pe benzină de 1.0 litri în versiune de 100 CP și cu propulsorul de 1.3 litri în variante de 130 și 155 de cai putere. Cei care vor un diesel vor putea alege între un 1.5 litri de 95 de cai sau 115 CP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Odată cu noua generație, Renault introduce și o versiune plug-in hybrid care va avea în componență un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice. În acest moment, Renault nu oferă date despre resursele versiunii PHEV, însă ne asigură că bateria de 9.8 kWh va fi capabilă să ofere o autonomie de până la 45 de kilometri (WLTP).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?