Renault Clio Gordini 200

Renault Clio Gordini 200

Fabricantul auto farncez a prezentat la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva un nou model sportiv, si anume noul Renault Clio Gordini 200.

Propulsia noului Renault Clio Gordini 200 este asigurata de un motor de 2.0 litri cu 16 valve capabil sa genereze 200 cai putere si un cuplu de 215 Nm, iar plusul de putere este tinut in frau de noul sasiu Renaultsport.

La exterior, Renault Clio Gordini 200 prezinta un albastru Malta Blue cu doua dungi albe Gordini plus un set de jante din aliaj cu design multispoke, iar la interior, clientii se vor bucura de scaune cu tapiterie din piele si cateva insertii metalice.

Dotarile standard cu care vine noul Renault Clio Gordini 200 include sistemul radio CD cu functie MP3 cu putere acustica 4x20W, Bluetooth hands free, cruise control si hands free key card.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Renault Clio Gordini 200 urmeaza a fi anuntat, dar inceperea comercializarii acestui nou model pe piata auto din Marea Britanie este programata pentru inceputul acestei veri.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?