Renault este Masina Oficiala a programului "Cu bicicleta la mare"

Sectiuni Relevante

Renault este Masina Oficiala a programului "Cu bicicleta la mare"

Renault a devenit partener oficial al programului "Cu bicicleta la mare". Importatorul constructorului francez in Romania va acorda organizatorilor o flota de automobile care vor gestiona coloana de bicilisti pe tot parcursul excursiei.

Grupul de ciclisti va pedala de la Bucuresti pana la Navodari in cele doua zile ale programului. Plecarea va avea loc din Bucuresti in dimineata zilei de sambata, 26 aprilie, la ora 9:00. In prima zi, ciclistii amatori vor pedala pe ruta Bucuresti - Lehliu - Amara, urmand ca a doua zi sa parcurga traseul Amara - Slobozia - Giurgeni - Navodari.

Renault va ofer organizatorilor o flota ce cuprinde modelele Captur, Clio si Scenic. Pentru moment, programul "Cu bicicleta la mare" a strans peste 450 de participanti.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cei inscrisi la acest proiect se vor intoarce in Bucuresti cu autocarul, in timp ce bicicletele vor reveni in capitala cu o serie de camioane, care vor insoti convoiul.

| de | Sursa: Prosport

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?