Renault este pentru al doilea an consecutiv partenerul oficial Prima Evadare

Sectiuni Relevante

Renault este pentru al doilea an consecutiv partenerul oficial Prima Evadare

Renault va susține și anul acesta competiția Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competiției, în ziua de 21 mai, cu cele mai noi modele ale sale. Prezentat în avanpremiera în România, Noul Koleos va deschide coloana de cicliști, iar Renault ZOE, modelul mărcii 100% electric, îi va aștepta pe concurenții care doresc să își încarce telefoanele mobile la finalul cursei în zona de lounge Renault.

Renault susține acest eveniment, în calitate de partener auto principal, pentru al doilea an consecutiv, promovând un demers de mobilizare pentru sport, mișcare în aer liber și evadarea din cotidian. Competiția este organizată de Clubul NoMad Multisport şi se desfășoară între București și Snagov, pe un circuit îmbunătățit, ce combină traseu prin păduri și drum nepavat, pe o distanță de 55 de km. An de an este maratonul cu cel mai mare număr de participanți, depășindu-și propriul record la fiecare nouă ediție.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. „Ne bucuram să susținem pentru al doilea an consecutiv această competiție, lucru care ne permite să construim o imagine de marcă orientată spre mișcare și un stil de viață sănătos, care corespunde viziunii Renault - Passion for Life! Sperăm să atragem alături de noi cât mai mulți participanți care își doresc să evadeze din rutina cotidiană şi să îi inspirăm să își trăiască pasiunea.” a declarat Elena Apostol, Șef Departament Comunicare Renault.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?