Renault Kadjar facelift are preturi pentru Romania. Start de la 18.600 de euro

Renault Kadjar facelift are preturi pentru Romania. Start de la 18.600 de euro

Renault a dat startul comenzilor pe piața locală pentru Kadjar facelift. SUV-ul producătorului francez a primit câteva modificări destul de mici la nivel exterior.

Printre noutățile de la exterior amintim de grila frontală cu detalii cromate, bara de protecție imbunatatita, jantele cu design nou cu diametrul cuprins între 17 și 19 inch și 3 culori noi de caroserie. Garda la sol a lui Kadjar facelift este de 20 de cm, iar unghiul de atac măsoară doar 17 grade.

Gama de motorizări include unitati diesel și benzină. Pentru început, fanii motoarelor diesel vor putea comanda doar motorul diesel de 1.5 litri. Acesta dispunre un sistem de reducere a gazelor de eșapament printr-un sistem pe bază de uree. Motorul ofera 116 CP și 260 Nm și este cuplat la o cutie de viteze manuală. În a doua parte a anului, francezii vor aduce in Romania și motorul diesel de 1.7 litri de 150 CP.

Gama de motoare pe benzină include noul 1.3 TCe cu 4 cilindri dezvoltat împreună cu Daimler. Motorul poate fi comandat în versiuni de 140 CP și 160 CP, fiec u o cutie manuală, fie cu una automată EDC.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Prețul de pornire pentru Kadjar facelift este de 18.600 de euro. Vorbim despre varianta echipată cu motorul pe benzină de 140 CP in versiunea de echipare de baza Life. Cel mai accesibil diesel pleacă de la 20.650 de euro, tot in varianta Life. Varianta de 160 CP a motorului pe benzină pornește de la 20.750 de euro (nivel mediu de echipare).

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?