Renault lanseaza Clio hibrid si Captur plug-in hybrid

Renault lanseaza Clio hibrid si Captur plug-in hybrid

Renault a publicat primele imagini și detalii cu noile Clio hibrid și Captur plug-in hybrid. Noul Renault Clio hibrid (E-Tech, denumirea comercială) este echipat cu un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice (unul cu rol de generator).

Conform producătorului francez, modelul de clasă mică va porni prin intermediul motorului electric principal, fără ca motorul cu ardere internă să intervină. Astfel, francezii spun că modelul va oferi un consum de carburant mult îmbunătățit. Renault Clio E-Tech oferă 140 de cai putere și are o baterie de 1.2 kWh.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Renault Captur E-Tech plug-in hybrid (denumirea comercială) este echipat tot cu un motor de 1.6 litri și două motoare electrice. De această dată, sistemul PHEV oferă 160 de cai putere, iar bateria are o capacitate de 9.8 kWh. Oficialii Renault spun că autonomia electrică în regim urban va fi de 65 de kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?