Renault lanseaza proiectul de siguranta rutiera CovOrasul Meu

Sectiuni Relevante

Renault lanseaza proiectul de siguranta rutiera CovOrasul Meu

Renault a lansat recent o campanie de conștientizare a importanței educației rutiere pentru copii, sub sloganul „Cu siguranța rutiera nu e de joaca”. Proiectul vine în contextul în care cele mai multe accidente în care sunt implicați copiii au loc în apropierea casei, când cei mici sunt neînsoțiți.

De aceea este important ca ei să știe unde sunt trecerile de pietoni din cartierul lor, care sunt riscurile şi cum să se orienteze şi să traverseze în condiții de maximă siguranță.

Cum siguranța rutieră e un subiect „de oameni mari”, prea puțin atractiv pentru cei mici, a fost nevoie de o abordare pe placul copiilor. Astfel, au intrat în poveste popularele covoare cu străzi, aflate în camerele copiilor din întreaga lume.

Părinții intră pe https://covorasulmeu.ro, aleg unul dintre cele 3 stiluri originale de ilustrații și introduc adresa copilului. Un algoritm special înlocuiește automat clădirile existente pe Google Maps cu echivalentul lor ilustrat, creând o versiune în miniatură a cartierului, ce va fi imprimată pe un CovOraș.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Proiectul este dezvoltat de agenția Publicis si este momentan într-o fază pilot, în care o primă serie de CovOrașe vor fi acordate prin tragere la sorți, împreună cu machete de mașini Renault.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?