Renault Megane RS a fost lansat in Romania. Pret de la 30.000 de euro cu TVA

Renault Megane RS a fost lansat in Romania. Pret de la 30.000 de euro cu TVA

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt, Noul Megane R.S. este disponibil şi în Romania. Prețul pentru versiunea cu transmisie manuala şi șasiu Sport începe de la 30,000 de euro (TVA inclus), în timp ce varianta cu o cutie automată EDC şi șasiu Sport pornește de la 31,500 de euro (TVA inclus ).

A treia generație a modelului emblematic nu își ascunde ADN-ul dobândit din motorsport, devenind acum mai puternic şi mai agil. Echipele de la Renault Sport Cars și-au folosit expertiza pentru a pregăti noul motor turbo de 1.8 litri cu 4 cilindri (1798 cc) care dezvoltă 280 CP (205 kW) la 6000 rpm, derivat din sinergiile Alianței Renault-Nissan.

Motorul a fost reproiectat datorită expertizei inginerilor de la Renault Sport Racing, integrând un nou sistem de răcire, adăugând o priză dublă de aer la turbocompresor şi regândind sunetul produs de sistemul de evacuare. Comparativ cu generația anterioară de Megane R.S., acest motor turbo are un cuplu suplimentar de 30 Nm. Astfel, cu un cuplu de vârf de 390 Nm, noul model garantează o experiență surprinzătoare de condus.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu ajutorul sistemului 4CONTROL, o premiera în segmentul hothatch, șasiul modelului oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește agilitatea, eficiența și stabilitatea. Suspensiile cu tehnologie inspirată de lumea motorsport, îmbunătățesc confortul în timpul utilizării zilnice. Atunci când se adoptă un stil de condus mai sportiv, tehnologia optimizează aderenţa şi asigură un control mai bun, filtrând denivelările şi reducând oscilațiile.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?