Renault Megane RS a redevenit "rege" pe Nurburgring cu 7 minute si 54 de secunde

Renault Megane RS a redevenit "rege" pe Nurburgring cu 7 minute si 54 de secunde

Oficialii Renault au anuntat astazi ca noul Megane RS a redevenit cea mai rapida masina cu tractiune fata de pe Nurburgring. Masina care a reusit performanta incredibila este o editie speciala botezata Megane RS 275 Trophy-R.

La finalul turului, modelul francez a avut un timp de 7 minute, 54 de secunde si 36 de sutimi, cu aproximativ 4 secunde mai bine fata de timpul cu care Seat Leon Cupra 280 detinea coroana.

Megane RS 275 Trophy-R va fi oferita doar in 250 de exemplare, pe 15 piete auto. Spre deosebire de versiunea standard a lui RS, editia speciala se lauda cu dou locuri, cu amortizoare Ohlins, cu un sistem de evacuare Akrapovic si cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, Megane-ul RS special se lauda cu un acumulator litiu-ion si cu discuri de frana ceva mai usoare. In urma acestor modificari, masa totala a fost redusa cu peste 60 de kilograme.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?