Renault prezinta in premiera Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor care egaleaza performanta pilotilor de teste

Renault prezinta in premiera Sistemul Autonom de Evitare a Obstacolelor care  egaleaza performanta pilotilor de teste

Groupe Renault anunță faptul că a dezvoltat un sistem autonom de control care poate gestiona situații de conducere dificile și, în premieră, poate evita obstacole rutiere la fel de bine ca piloții de teste.

Piloți, atent selectați, au servit drept sursă de inspirație și de referință pentru această realizarea a Laboratorului Renault Open Innovation - Silicon Valley.

"Groupe Renault depune eforturi pentru a fi lider în inovație prin intermediul produselor, tehnologiei și a design-ului", a declarat Simon Hougard, Directorul Laboratorului Renault Open Innovation - Silicon Valley.

"Eforturile noastre de inovație vizează dezvoltarea unor tehnologii avansate de conducere autonomă, în care consumatorii să poată avea încredere, pentru a crea o călătorie mai sigură și mai confortabilă".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Laboratorul Renault Open Innovation face parte din rețeaua Alianței și se concentrează pe îmbunătățirea siguranței și dezvoltarea tehnologiei de conducere autonomă.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?