Renault sustine echipa Romaniei la competitia internationala F1 In Schools

Sectiuni Relevante

Renault sustine echipa Romaniei la competitia internationala F1 In Schools

Renault România susține echipa Malaxa în pregătirea pentru etapa finală a competiției internaționale F1 in schools. Provocarea principală a echipei a fost proiectarea şi construirea unui model de mașină în miniatură cât mai performant, care să poată atinge o viteză de 100 km/h cu ajutorul designului aerodinamic și a sistemului de propulsie cu aer comprimat. Modelul în miniatură de tip F1 este construit din spumă poliuretanică și este proiectat pe o scară de 1/20.

În cadrul concursului, toate echipele vor primi un punctaj pentru viteza de reacție în momentul lansării prototipului în cursă, pentru performanța în proba de viteză, pentru strategia de marketing, pentru grafică, pentru planul financiar și strategia de atragere a sponsorilor. În acest context, Renault a facilitat un program de mentorat dedicat nevoilor echipei Malaxa, care a pus accent pe fiecare etapă de pregătire care va fi luată în considerare în timpul evaluării. Pentru partea tehnică, cei 5 elevi au primit îndrumări şi sfaturi din partea Directorului de sisteme de inginerie Renault Technologie Roumanie, Alin Avirvari, un specialist cu experiență din zona de tehnologie şi dezvoltare Renault.

Creșterea angajamentului pentru motorsport este parte din ADN-ul mărcii și a strategiei de inovație tehnică Renault. Astfel, activitățile şi efortul depus pentru evoluția într-un domeniu atât de competitiv, presupun în mod natural şi un rol activ în construirea viitoarelor performanțe sportive prin promovarea și susținerea tinerilor atrași de o cariera în această zonă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Competiția internațională este susținută de comunitatea de Formula 1 și partenerii săi, iar ultima etapă a ediției din acest an se desfășoară la Singapore, în perioada 9 - 14 septembrie.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?