Renault ZOE a poposit la Geneva

Renault ZOE a poposit la Geneva

Constructorul francez Renault a prezentat la Geneva versiune de productie a electricului ZOE.

Pretul pentru un astfel de exemplar porneste de la 15.700 de euro in versiunea de echipare ZOE Life care vine cu tableta multimedia Renault R-Link, cu incarcator Chameleon si cu climatizare automata.

In ceea ce priveste comercializarea, Renault ZOE va putea fi comandat in Europa incepand cu toamna acestui an. Versiunea de top poarta denumirea de ZOE Zen, iar pentru cei care vor ceva intermediar, francezii ofera varianta ZOE Intens. Pretul pentru acesta va porni de la 17.500 de euro, iar taxa lunara pentru baterii va fi de 79 de euro in cazul unui contract de 12.500 de kilometri pe an sau pentru 36 de luni.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Hatchback-ul electric al francezilor are o autonomie de 210 kilometri, insa oficialii spun ca in conditii de iarna sau de vreme nefavorabila, acesta scade pana la 100 de kilometri. Timpul de reincarcare al bateriilor dureaza de la 30 de minute pana la 9 ore, ultima cifra fiind necesara pentru o reincarcare maxima.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?