Renault ZOE

Renault ZOE

Compania auto franceza a prezentat la Salonul Auto de la Paris 2010 noul Renaul ZOE despre care au mentionat ca reprezinta doar un preview al modelelor electrice Renault ce vor fi produse in viitorul apropiat.

Modelul Renault ZOE prezentat la Paris reprezinta 90% din versiunea de productie ce va fi lansata pe piata auto in 2012, si se pare ca acest nou model de productie nu e altul decat viitoarea generatie Clio.

Renautl ZOE dispune de un motor electric ce dezvolta 80 cai putere care ii confera o autonomie de 160 km. Masurand 4,10 metri in lungime, 1.788 metri in latime si 1.54 metri in inaltime, Renault ZOE accelereaza de la 0 la 100 km/h in 8.1 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acest motor eletric ii permite noului concept Renault ZOE sa atinga viteza maxima de 135 km/h, iar timpul de reincarcare al bateriilor este curpins intre 3 si 8 ore. Pentru o reincarcare de 80%, conceptul ZOE trebuie sa stea conectat la sursa de curent nu mai mult de 30 minute, in timp ce un drum de 60 km necesita un timp de incarcare de doar 10 minute.

| de | Sursa: Renault

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?