Romanii au un nou circuit de off-road. Complexul se afla la doar 30 de kilometri de Bucuresti

Sectiuni Relevante

Romanii au un nou circuit de off-road. Complexul se afla la doar 30 de kilometri de Bucuresti

Pasionații de off-road pe patru roți au de acum la dispoziție un mega circuit, primul de acest gen, anvergură și complexitate din România. Acesta este localizat la câțiva km de capitală, lângă Ciolpani, în incita bazei sportive TCS Racing Park.

Traseul are o lungime de peste 1.200 m, cu 20 de rampe în urcare și coborâre, dintre care 9 sunt pe diagonală, 10 sunt drepte și o rampă spectaculoasă cu trepte construite din anvelope de camion. Pista include și un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade.

”Este un proiect la care ne-a gândit de ceva vreme și pentru că suprafața TCS Racing Parc ne permite, am hotărât să facem un circuit și pentru cei pasionați de off-road 4x4, nu doar pentru motocicliști. Circuitul este cel mai lung din țară la ora actuală și este destinat atât amatorilor cât și profesioniștilor”, spune Adrian Răduță, multiplu campion național și Est-European la motocros și proprietar TCS Racing Parc.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Automobilele oficiale ale circuitului sunt modele Range Rover Vogue, cu motor V8 benzină, de 3,9 L, an de fabricație 1991. Circuitul poate fi parcus fie cu mașinile oficiale, fie cu mașinile personale.TCS Racing Parc se află pe Șos București-Ploiești Dn1 în localitatea Gorgota.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?