Ron Dennis: McLaren P1 va fi cea mai rapida masina din lume

Ron Dennis: McLaren P1 va fi cea mai rapida masina din lume

McLaren a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul P1. Ron Dennis, CEO-ul McLaren a fost prezent in cadrul evenimentului elvetian si, bineinteles, a tinut o conferinta de presa pentru cei prezenti.

Ron Dennis a declarat ca urmasului lui F1 va putea parcurge un tur de circuit la Nurburgring in mai putin de 7 minute, lucru care s-ar traduce printr-un nou record. Mai mult decat atat, CEO-ul McLaren a declarat ca noul P1 "va fi cea mai rapida masina din lume".

Declaratiile lui Ron Denis i-au pus putin pe ganduri pe cei de la Ferrari, care tocmai au iesit pe piata cu LaFerrari - cel mai puternic model care va parasi uzina din Maranello.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul McLaren P1 va fi fabricat in doar 375 de unitati si va avea un pret de pornire de 1 milion de euro. Inima lui P1 este o unitate V8 twin-turbo de 3.8 litri ce a fost montata central si care produce 737 de cai putere si 720 Nm. Acesta lucreaza in acelasi timp cu un motor electric ce genereaza 179 de cai si 260 Nm. Rezultatul final se traduce prin 916 CP si 900 Nm.

| de | Sursa: McLaren

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?