Rovinieta poate fi achitata printr-un simplu SMS

Sectiuni Relevante

Rovinieta poate fi achitata printr-un simplu SMS

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anunta ca incepand cu data de 29 noiembrie 2012, taxa pentru drum va putea fi achitata si cu ajutorul unui SMS.

Pentru inceput, serviciul este disponibil doar clientilor Orange. Clientii vor putea achizitiona prin SMS rovinieta pentru categoriile de autovehicule de la A la F, insa serviciul este disponibil doar pentru a achita cea mai mica durata de valabilitate.

Astfel, rovinieta pentru categoriile A si B va fi disponibila doar pentru sapte zile, iar pentru categoriile C, D, E, si F va putea fi achizitionata doar pentru o zi.

Cum functioneaza?

Clientii Orange trebuie sa trimita un mesaj text la numarul "7500" in care trebuie sa mentioneze numarul de inmatriculare si litera corespunzatoare categoriei de autovehicul. Utilizatorul va primi un SMS, prin care va fi informat ca rovinieta va fi emisa pentru datele furnizate si cu privire la costul rovinietei si costul total al tranzactiei.

Clientul va confirma emiterea rovinietei prin transmiterea, la acelasi numar, a unui nou SMS cu textul "DA". In final, soferul primeste un mesaj de confirmare a emiterii rovinietei, moment in care va fi tarifat cu suma corespunzatoare rovinietei alese. Acest ultim sms va contine toate informatiile de care utilizatorul are nevoie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. O rovinieta achizitionata prin SMS pentru categoria A costa 2.74 euro, iar pentru categoria B 5.4 euro. Soferii autovehiculelor din categoriile C si D vor achita 6.21 euro pentru o rovinieta valabila o zi, iar cei din categoriile E vor avea de platit 7.82 de euro. Cea mai scumpa rovinieta este cea pentru autovehiculele din categoria F si costa 9.43 de euro si este disponibila o singura zi

| de | Sursa: CNADNR

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?