Rovinieta va putea fi platita si pe site-ul CNADNR

Sectiuni Relevante

Rovinieta va putea fi platita si pe site-ul CNADNR

Pentru cei care erau sceptici in privinta platii rovinietei pe diverse site-uri afiliate CNADNR, au un motiv de eliberare. CNADNR a anuntat ca va lansa o licitatie pentru dezvoltarea unui sistem informatic care va permite plata rovinietei si a taxei de pod de la Fetesti prin intermediul platformei proprii.

Ofertele se depun pana pe 1 iunie si tot atunci vor fi deschide. Termenul de implementare al produsului este de 12 luni de la data semnarii contractului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Obiectivul general al proiectului îl reprezintă achiziţia unei soluţii de procesare a plăţilor în mod electronic pentru încasarea tarifelor specifice (rovinieta, peaj) asigurând un nivel ridicat în ceea ce priveşte criteriile de securitate, disponibilitate, uşurinţă în utilizare şi remedierea în cel mai scurt timp a incidentelor apărute în procesarea plăţilor pe toată durata contractului", scrie in caietul de sarcini CNADNR.

| de | Sursa: CNADNR

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?