Schite oficiale cu viitorul Audi Q8

Schite oficiale cu viitorul Audi Q8

Audi va lansa noul SUV Q8 pe 5 iunie, iar pentru a trezi interesul tuturor, nemtii au pregatit o campanie de marketing extrem de agresiva. Acestia au pregatit atat o serie de schite oficiale cu masina, cat si o mini-serie video cu cinci episoade in cadrul carora vedem aventurile unui cuplu american alaturi de Q8.

Primele schite oficiale ne arata atat zona frontala, cat si partea posterioara a lui Q8. Asa cum era de asteptat, modelul de serie preia elementele de design pe care le-am admirat in trecut pe concepte Q8 si Q8 Sport.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In partea din fata, grila masiva si blocurile optice agresive creioneaza aspectul lui Q8, in timp ce partea din spate este dominata de stopurile generoase si de spoilerul sportiv. Noul Audi Q8 va fi produs pe platforma MLB Evo a grupului Volkswagen, aceeasi arhitectura pe care nemtii o folosesc pe Lamborghini Urus, Bentley Bentayga sau Volkswagen Touareg. Cu detalii complete despre noul Audi Q8 vom reveni pe 5 iunie.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?