Scion FR-S: fratele american al lui GT 86 si BRZ

Scion FR-S: fratele american al lui GT 86 si BRZ

Daca Toyota si Subaru au prezentat deja rezultatul colaborarii sub forma lui GT 86 si a lui BRZ, acum a venit randul americanilor de la Scion sa arate lumii versiunea lor de compacta sport.

Botezat FR-S, modelul a fost prezentat la Los Angeles si vine cu ceva diferente optice fata de fratii sai, in timp ce scheletul modelului este identic cu cel al lui GT 86 si BRZ. Vorbim astfel despre un motor boxer D-4S de 2.0 litri capabil sa puna la roata 200 de cai si 205 Nm. Asa cum deja stim, puterea agregatului de provenienta japoneza este transmisa rotilor fie prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase rapoarte, fie cu ajutorul unei transmisii automate care beneficiaza de acelasi numar de rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Modelul de 2+2 locuri ofera un echilibru exceptional intre performanta, manevrabilitate, stil, flexibilitate si consum redus. Pretul pentru un Scion FR-S nu a fost facut public, insa vanzarile vor incepe din primavara lui 2012.

| de | Sursa: Scion

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?