Seat a prezentat la Geneva noul concept electric el-Born

Seat a prezentat la Geneva noul concept electric el-Born

Seat a prezentat noul concept electric el-Born cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Prototipul dezvoltat de constructorul din Spania a fost proiectat avand la baza platforma MEB a grupului german Volkswagen.

Din punct de vedere estetic, lucrurile sunt cate se poate de clare: el-Born are forma unui hatchback cu influente de design venite atat din partea spaniolilor, cat si din partea conceptului electric Volkswagen ID.

Interiorul este simplu si curat si are doua ecrane generoase care inlocuiesc marea majoritate a functiilor oferite de butoanele fizice. Instrumentarul de bord este complet digital, iar ecranul central are o diagonala de 10 inch si preia marea majoritate a vechilor butoane care se aflau pe consola centrala sau pe tunelul median.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui Seat el-Born se afla un motor electric de 204 cai putere si un pachet de baterii de 64 kWh care promite o autonomie de 420 de kilometri. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se desfasoara in 7.5 secunde. Versiunea de serie a lui el-Born ar urma sa ajunga pe piata in 2020.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?