Seat a prezentat la Paris noul Leon

Seat a prezentat la Paris noul Leon

Seat a prezentat in cadrul Salonlui Auto de la Paris cea de-a treia generatie a lui Leon. Vorbim despre un model cu totul si cu totul intineri ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii.

Noul Seat Leon are la baza platforma modulara MQB, asemeni lui Audi A3 si Volkswagen Golf VII si cantareste cu 90 de kilograme mai putin comparativ cu vechea generatie. Modelul spaniol masoara 4.260 mm in lungime, 1.816 mm latime, 1.459 mm in inaltime si are un ampatament de 2.636 mm.

Noua generatie a lui Seat Leon vine cu un design intinerit. Acesta a fost inspirat de IBE Concept, prototip ce a fost expus in cadrul Salonelor de la Geneva si Frankfurt. Noua filozofie de design se bazeaza pe linii angualre ce creaza un look agresiv. Asa cum era de asteptat, constructorul iberic a adoptat luminile de tip LED pentru toate blocurile optice.

La capitolul motorizari, spaniolii vor fi destul de generosi. Clientii se vor bucura de cinci propulsoare pe benzina si de patru unitati diesel. Pentru iubitorii benzinei, Seat a pregatit motoarele 1.2 TSI de 85 CP, respectiv 105 CP, 1.4 TSI de 122 CP sau 140 CP, in timp ce varful de gama va fi unitatea de 1.8 litri TSI de 180 CP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru pasionatii motoarelor diesel, Seat vine cu clasicul 1.6 TDI de 90 si 105 CP. Versiunea de 90 CP este capabila sa consume 3.2 litri la 100 de kilometri si sa emane 99 g CO2 per km. Din vitrina producatorului iberic nu putea lipsi motorul de 2.0 litri TDI. Acesta va fi oferit in doua versiuni: 150 si 185 CP. In ceea ce priveste transmisia, Seat a pregatit o cutie manuala cu sase rapoarte si una automata.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?