Seat a prezentat noul Leon X-Perience

Seat a prezentat noul Leon X-Perience

Seat Leon ST, primul break al compactei spaniole a primit astazi o versiune cross, botezata X-Perience. Conform oficialilor iberici, aceasta va fi expusa in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Noul Seat Leon X-Perience se lauda cu o garda la sol mai mare cu 15 mm fata de versiunea standard, cu jante din aliaj de 17 inch si cu o serie de ornamente pentru pragurile laterale, bosajele aripilor si partile inferioare ale barelor de protectie.

Sub capota, Seat Leon X-Perience va sosi alaturi de trei motorizari: 1.8 TSI de 180 de cai, 1.6 TDI de 110 cai putere si 2.0 litri TDI de 150 CP. Acesta vin in standard alaturi de o cutie manuala cu sase raporate, insa pot fi cuplate si la o transmisie DSG.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul elemente specifice, Seat Leon X-Perience vine cu bare de amarare de culoare neagra, interior din Alcantara ce dispune de cusaturi portocali si jante cu diametrul de 19 inch.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?