Seat a publicat un teaser pentru viitoarea generatie Leon

Seat a publicat un teaser pentru viitoarea generatie Leon

Seat pregătește o nouă generație Leon, modelul de clasă compactă urmând să fie prezentat în mod oficial pe 28 ianuarie în cadrul unui eveniment special.

Pentru a menține ridicat interesul, oficialii producătorului spaniol au publicat prima imagine teaser care anunță debutul noii generații Leon. Modelul de clasă compactă va fi echipat cu stopuri noi care vor fi unite de o baghetă luminoasă. Acestea sunt singurele detalii pe care le scoate în evidență imaginea teaser a spaniolilor.

Din surse știm că interiorul va fi unul derivat din cel al actualei generații Volkswagen Golf, ceea ce înseamnă că vom vedea un ecran tactil central și un instrumentar de bord digital unite printr-un suport vitrat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Gama de motorizări va fi și ea preluată din gama lui Golf, iar cele mai importante versiuni în actualul context vor fi cele cu încărcare la priză. Seat va oferi două versiuni plug-in hybrid, una de 204 cai putere și una de 245 de cai putere.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?