Seat Alhambra 4WD

Seat Alhambra 4WD

Varianta spaniola a modelului Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, a devenit mai dinamica si mai versatila, acest model primind un sistem de tractiune integral.

Oferind o configuratie in 5 locuri, Seat Alhambra 4WD este destinat familiilor si celor pasionati de calatorii si are la baza nivelele de echipare Reference si Style.

Seat Alhambra 4WD este propulsat de un motor TDI de 2.0 litri ce dezvolta 140 cai putere (103 kw) si care vine conectat la o transmisie manuala in 6 trepte. Astfel, noul MPV spaniol accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11.4 secunde si poate atinge viteza de top de 191 km/h.

Din punct de vedere al eficientei, Seat Alhambra 4WD are un consum de carburant mai mic multumita sistemelor Start/Stop si de recuperare a energiei la franare incluse in pachetul Ecomotive. Astfel, noul Seat Alhambra 4WD are nevoie de 6.0 litri pentru a parcurge 100 km, iar valoare emisiilor de CO2 este de 158 grame per km.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, noul Seat Alhambra 4WD a primit si un convertor catalitic SCR.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?