SEAT IBX la Salonul Auto de la Geneva 2011

SEAT IBX la Salonul Auto de la Geneva 2011

Fabricantul auto Spaniol a dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva 2011 noul concept Seat IBX.

Masurand 4.26 m in lungime, 1.80 m in latime si 1.62 m in inaltime, SEAT IBX reprezinta o combinatie intre un SUV si un coupe sport si a fost creat pentru a oferi un nivel inalt de practicalitate persoanelor ce traiesc in zonele urbane.

Avand un design in aceeasi linie cu cel al conceptului IBE, SEAT IBX este propulsat de un tren de rulare hibrid avansat ce este alimentat de electricitate in zonele urbane (autonomie de 45 km) sau folosind si motorul cu combustie interna ce are rol de a extinde autonomia acestuia.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Fabricantul auto a mentionat ca principalii candidati pentru motorul cu combustie interna sunt noile motoare TDI si TSI ce echipeaza generatia curenta de modele Seat. Modelul standard SEAT IBX se asteapta sa aiba tractiune fata, in timp ce sistemul 4WD va fi oferit optional, dar cu toate acestea, fabricantul auto nu a mentionat daca noul concept SEAT IBX va intra in productie sau nu.

| de | Sursa: Seat

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?