SEAT IBX - Poze scurse online

SEAT IBX - Poze scurse online

O serie de poze cu noul SEAT IBX Concept au fost scurse online cu doar cateva zile inainte de noul SUV compact sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva 2011.

Cei ce isi amintesc de conceptul IBE dezvaluit anul trecut la Geneva, vor observa o serie de asemanari estetice ale acestuia cu noul SEAT IBX, care de aceasta data va concura nu cu alte hatchbackeuri, ci cu modele precum Audi Q3 si Volkswagen Tiguan, asta in cazul in care vehiculul va intra in productie.

Detaliile tehnice sunt inexistente pentru moment, dar daca e sa speculam putin pe baza acestui concept, atunci ne asteptam ca acesta sa foloseasca platforma generatiei precedente a modelului Tiguan, iar propulsia este posibil sa fie hibrida.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Misterul noului concept SEAT IBX va fi rezolvat o data cu deschiderea de maine a Salonului Auto de la Geneva 2011, asa ca urmariti stirile noastre pentru a afla mai multe.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?